Lliurament i política de devolució

lliurament producte

El producte serà lliurat a l'adreça facilitada d'entre 24h i un màxim de 15 dies. Els productes estàndards, tenen un lliurament de 24-48h en cas de productes més específics indicats o quan el producte no tingui estoc l'entrega oscil·la entre els 7 i 15 dies. En cas de dubte podeu contactar amb nosaltres a info@turronescandela.com

L'enviament serà a nivell nacional, amb un cost de 8 €. Si la comanda supera els 300 € el cost de l'enviament és gratuït. Per enviaments a l'estranger contactar.

Devolució d'un article

Els articles oferts a la nostra botiga online estan dissenyats i fabricats per la firma d'TORRONS VICTORIANO CANDELA, premissa de qualitat i excel·lència.

En aquesta línia, pretenem oferir la màxima garantia als nostres clients. Si quan rebeu la vostra comanda no quedeu satisfets, teniu un termini de set (7) dies hàbils, a comptar de la data de recepció, per executar el dret de devolució sense penalització de cap classe. El cost directe de la devolució del producte serà assumit pel client segons compilació la LGCU. Aquest cost fa referència a les despeses generades per la devolució.

Per fer la devolució, el producte haurà d'estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original. Un cop rebuda la mercaderia als nostres magatzems, i després de comprovar l'estat, es reintegrarà l'import d'acord amb la modalitat de pagament efectuada pel client.

Per procedir a la devolució, envieu-nos un correu electrònic a l'adreça info@turronescandela.com, indicant motiu de devolució i número de comanda.

Us recomanem si teniu dubtes  ens contacteu prèviament.

Afegit a la cistella